Formula e suksesit

NJohja me klientin

Komunikimi

Organizimi

Zgjidhja e konfliktit

Rreth Nesh

Dario shpk eshte nje  kompani shqiptare e themeluar qe ne vitin 1997 e cila merret me  Prodhim, perpunim, shperndarje, tregtim me shumice e pakice te produkteve ushqimore.Tashme DARiO SHPK  zgjerohet dhe ne fushen  e distribucionit duke ofruar sherbim dere me dere. Kompania ka si qellim kryesor fokusin ndaj klienteve, duke ofruar nje game produktesh te cilesise se larte, si dhe nje sherbim te standarteve bashkekohore.

Zbulo me shume