Rreth Nesh

Rreth Nesh

Dario Shpk

Dario Shpk është  kompani shqiptare e themeluar që në vitin 1997 e cila merret me  prodhim, përpunim, shpërndarje, tregtim me shumicë e pakicë të produkteve ushqimore

Historia jonë e biznesit i ka fillesat që në 1997 me iniciativen e presidentit, Z.Ilirjan Naçi për të qënë një kompani lider në treg, bazuar në cilësinë e markave që mbajnë produktet tona. Stafi i kualifikuar me mbi 50 punonjës na mbajnë lidhur ngushtë me konsumatorin dhe sigurojnë prezencën tonë në të gjithë territorin.
Tashmë DARiO Shpk  zgjerohet dhe në fushën  e distribucionit duke ofruar shërbim derë më derë.

Kompania ka si qëllim kryesor fokusin ndaj klientëve, duke ofruar një gamë produktesh të cilësisë së lartë, si dhe një shërbim të standarteve bashkëkohore.

Skuadra shitëse si motorri kryesor që con perpara kompaninë, rritet dhe perfeksionohet cdo ditë, duke qenë gjithnjë e më pranë kërkesave të klientëve dhe konsumatorëve. Për këtë qëllim kompania investon në mënyrë të vazhdueshme në drejtim të modernizimit  të tekonologjisë së prodhimit dhe të logjistikës mbështetëse.

Vizioni

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet. Çelësi i suksesit tonë është identifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribuojmë në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara.

Formula jonë e suksesit

  •     NJohja me klientin
  •     Komunikimi
  •     Organizimi
  •     Qëndrueshmëria
  •     Zgjidhja e konfliktit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *